2021 NBA All-Star için her şey hazır

2020-2021 NBA sezonu, koronavirüs salgını nedeniyle planlanandan iki buçuk ay geç başlamıştı. Bir önceki sezonu Orlando’da “bubble” ortamında tamamlayan takımlar bu yıl kendi şehirlerindeki sahalarında seyircisiz ortamlarda, yüksek tedbirler eşliğinde, mücadelelerini gerçekleştiriyorlar.

Bu kargaşada NBA All-Star için bir süredir açıklama yapılmazken son iki-üç günde yaşananlar her şeyi netleştirdi.

Her yıl normalde 10-20 Şubat arasındaki hafta sonu dilimini kapyasan All-Star organizasyonu, NBA ve Oyuncular Birliği’nin vardığı uzlaşma sonucunda 5-6-7 Mart tarihlerinde Atlanta’ta düzenlenecek.

Normal şartlarda organizasyonun 70. yılında Indiana Pacers‘ın ev sahipliğindeki Bankers Life Fieldhouse’ta düzenlenmesi planlanmıştı ancak o bölgede koronavirüs vakalarının yüksek olması planları değiştirdi.

NBA yönetimi, sosyal medya hesaplarından 2021’de All-Star heyecanı yaşayacak olan oyuncuların seçilmesi için oylama başlattı.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen All-Star’da LeBron James’in takımı, Giannis Antetokounmpo’nun takımını 157-155 geçerken MVP )En Değerli Oyuncu Ödülü) Los Angeles Clippers’ın süper yıldızı Kawhi Leonard’a gitmişti.

Güncel Yazılar

Popüler Yazılar